Η Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης Πάφος 2017 πραγματοποίησε πρόσφατα εκδήλωση για να τιμήσει όλους τους χορηγούς για τη συμμετοχή τους και ειδικά τη συμβολή τους στην επιτυχία του οργανισμού.

Τα ξενοδοχεία της Leptos Calypso και το Πανεπιστήμιο Νεάπολης, μέλη του Ομίλου Λεπτός, τιμήθηκαν με το βραβείο χορηγού “Gold Hospitality” και με τιμητικό βραβείο για την όλη υποστήριξη και βοήθεια τους. Κατά τη διάρκεια του έτους, τα ξενοδοχεία της Leptos Calypso Hotels & Resorts παρείχαν δωρεάν διαμονή για το Πάφος 2017 ενώ το Πανεπιστήμιο Νεάπολις διοργάνωσε 53 εκδηλώσεις, όπως εκθέσεις, συνέδρια, διαλέξεις και άλλες συναντήσεις, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας.
Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι μέλη του διδακτικού προσωπικού του Νεάπολις συμμετείχαν στην οργανωτική ομάδα που αιτήθηκε την επιλογή της Πάφου ως Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης καθώς επίσης και σε πολλές άλλες εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο οργανισμός Πάφος 2017.
Ο Όμιλος Λεπτός ήταν και είναι πάντα ένας μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής της τέχνης και του πολιτισμού, ειδικά στο Coral Beach Hotel & Resort γίνονται πάρα πολλές πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις καθώς επίσης και μουσικές και θεατρικές παραστάσεις κάθε χρόνο.
Οι εκδηλώσεις της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 σημείωσαν τεράστια επιτυχία και έδωσαν στην Πάφο μια πρωτοφανή διεθνή αναγνώριση. Βοήθησαν επίσης και στην αναγέννηση της πόλης και επαρχίας, και ενίσχυσαν την εικόνας της ώστε να αναγνωριστεί η Πάφος ως ποιοτικός πολιτιστικός και τουριστικός προορισμός.
Σαν ‘Όμιλος Λεπτός Θα θέλαμε να συγχαρούμε τον Οργανισμό Πάφος 2017 για το θεαματικό έτος το οποίο μας πρόσφεραν