Ο προπονητής της Εθνικής Κύπρου, Μπεν Σιμόν προέβη σε δηλώσεις ενόψει του αποψινού αγώνα με τη Γεωργία.
«Η Γεωργία είναι μια πολύ καλή ομάδα η οποία είναι κοντά στη δυναμικότητα της δικής μας Εθνικής. Τους είδα σε αρκετούς αγώνες της προηγούμενης διοργάνωσης και μπορώ να πω ότι καθαρά από έλλειψη τύχης δεν τερμάτισαν σε καλύτερη θέση στον όμιλο τους. Θα γίνει ένας ανταγωνιστικός αγώνας, πολύ χρήσιμος στην προσπάθεια που κάνουμε για να περάσουμε κάποια πράγματα στους ποδοσφαιριστές» δήλωσε ο κ. Σιμόν, για να προσθέσει:
«Υπάρχει μια πολύ καλή σχέση μεταξύ των ποδοσφαιριστών, κάτι που περιμένω να βγει και στο γήπεδο.  Είναι σημαντικό να μάθουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και μακριά από την έδρα μας. Τα αποτελέσματα είναι πάντα σημαντικά, όμως στα δύο φιλικά που έχουμε, το πιο σημαντικό είναι να δούμε στο γήπεδο μια καλή Εθνική ομάδα όπως εγώ θέλω να τη βλέπω».
«Η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για όλους, κανένας δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στην Εθνική. Ακόμα και τα παιδιά που είναι σήμερα μαζί μας θα πρέπει να αποδεικνύουν συνεχώς ότι αξίζουν να είμαι μέλη της Εθνικής» δήλωσε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.