Η πρώτη αντίδραση Αβέρωφ – Αναστασιάδη μετά την εξαγγελία Χριστοδουλίδη

Η εξαγγελία της υποψηφιότητας του Νίκου Χριστοδουλίδη για τις προεδρικές εκλογές «για μας δεν είναι είδηση» ανέφερε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου λέγοντας ότι ο κ. Χριστοδουλίδης «εδώ και μήνες έχει εγκαταλείψει την συλλογική προσπάθεια».

Ο κ. Νεοφύτου μιλούσε στο περιθώριο του Επιχειρηματικού Φόρουμ Αμμοχώστου στην Αγία Νάπα.

Διαβάστε επίσης: Εξαγγελία Χριστοδουλίδη με ευγνωμοσύνη προς Νίκο Αναστασιάδη και «μπηχτές» προς Αβέρωφ

«Είναι πλέον η ώρα, ως υποψήφιος πλέον της αντιπολίτευσης, να εξηγήσει γιατί θέλει να ανατρέψει την σωστή πορεία της χώρας, υποστήριξε.

«Εμείς συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την Κύπρο του αύριο», ισχυρίστηκε.

Αναστασιάδης: Δεν πρόκειται να σχολιάσω… / Στήριξη σε Αβέρωφ

«Δεν πρόκειται να σχολιάσω θετικά ή αρνητικά αποφάσεις είτε κομμάτων είτε προσωπικοτήτων που ενδιαφέρονται για την Προεδρία της Δημοκρατίας», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

«Ως ενεργός πολίτης και επί σειρά ετών ηγετικό στέλεχος του Δημοκρατικού Συναγερμού έχω δημόσια εκφράσει την πλήρη υποστήριξη μου προς την υποψηφιότητα του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου, προέδρου του ΔΗΣΥ, αναγνωρίζοντας τόσο τις «ηγετικές του ικανότητες» όσο και την ανάγκη διαφύλαξης της ενότητας της ιστορικής παράταξης», υποστήριξε.

«Θέλω να επαναλάβω πως διαφυλάσσοντας τον θεσμικό μου ρολό θα αποφύγω εμπλοκή σε δημόσιες αντιπαραθέσεις προεκλογικού χαρακτήρα», κατέληξε.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.