Α.Μαυρογιάννης: «Με τιμά και με συγκινεί» η απόφαση της ΚΕ του ΑΚΕΛ – «Ευχαριστώ θερμά για την μεγάλη τιμή»

Την ετοιμότητά του να μπει στη «μεγαλη μάχη για να ανεβάσουμε τον τόπο μας και την κοινωνία μας ψηλότερα» και να φτιάξουμε «την Κύπρο που ονειρεύομαστε για μας και τα παιδιά μας» εκφράζει ο Ανδρέας Μαυρογιάννης, μετά την απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ, την Κυριακή, να ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητάς του στις προεδρικές εκλογές.

Σε γραπτή δήλωσή του, ο κ. Μαυρογιάννης λέει ότι σέβεται τις δημοκρατικές διαδικασίες του ΑΚΕΛ και θα αναμένει την τελική απόφαση.

«Με τιμά και με συγκινεί η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ να προτείνει το όνομα μου στα μέλη του κόμματος ως υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας» αναφέρει.

«Με ταπεινοτητα και σεμνότητα, ευχαριστώ θερμά για την μεγάλη τιμή που μου κάνει και την εμπιστοσύνη που μου επιδεικνύει το ιστορικό κόμμα της Αριστεράς, ένα κόμμα συνυφασμένο με τους αγώνες του Κυπριακού λαού για κοινωνική πρόοδο αλλά και το διαχρονικό αγώνα για επανένωση της πατρίδας μας. Σέβομαι απόλυτα τις δημοκρατικές διαδικασίες του ΑΚΕΛ και θα αναμένω με απόλυτο σεβασμό, την τελική απόφαση» προσθέτει.

Διαβεβαιώνει ότι «μαζί με όλες τις πολιτικές δυνάμεις που θα με στηρίξουν, μαζί με τα κοινωνικά σύνολα και μαζί με όλους τους πολίτες του τόπου που προσδοκούν μια πραγματική αλλαγή, θα μπω, με την οριστικοποίηση των αποφάσεων, στην μεγαλη μάχη για να ανεβάσουμε τον τόπο μας και την κοινωνία μας ψηλότερα, για να φτιάξουμε, με αποφασιστικότητα, συνέπεια και σύνεση, φρόνηση και αξιοπρεπεια, την Κύπρο που ονειρεύομαστε για μας και τα παιδιά μας».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.