Η πρωτοποριακή εφαρμογή sKash στη διάθεση των πελατών των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Μια ακόμα καινοτόμο υπηρεσία έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν πλέον οι  πελάτες των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ. Για ακόμη μεγαλύτερη ευκολία στις αγορές τους, οι καταναλωτές έχουν στη διάθεσή τους την πρωτοποριακή εφαρμογή sKash για κινητά τηλέφωνα (iphone & android). Πρόκειται για δωρεάν υπηρεσία της Astrobank που απευθύνεται σε όλους τους χρήστες, χωρίς να χρειάζεται να έχουν λογαριασμό στη συγκεκριμένη τράπεζα.

Χρησιμοποιώντας το sKash στα ταμεία όλων των καταστημάτων των Υπεραγορών ΑΛΦΑΜΕΓΑ, οι καταναλωτές μπορούν να κερδίσουν άμεσα μέχρι και το 100% του ποσού που πλήρωσαν ή να κερδίσουν βαθμούς sKash, τους οποίους έχουν τη δυνατότητα να εξαργυρώσουν στο δίκτυο των συνεργαζόμενων καταστημάτων.  Αυτό μπορεί να συμβεί χάρη στο Spin & Win, στον τροχό της τύχης της εφαρμογής, μέσω του οποίου ο χρήστης διεκδικεί δωρεάν πόντους και επιστροφή μέρους ή και όλων των χρημάτων των αγορών του.

Η εγκατάσταση και η χρήση της εφαρμογής είναι εύκολη και γρήγορη. Μετά την ενεργοποίησή της, οι χρήστες της μπορούν να λαμβάνουν και να μεταφέρουν χρήματα σε οποιαδήποτε επαφή, σε οποιονδήποτε τραπεζικό λογαριασμό και να πληρώνουν αγορές προϊόντων και υπηρεσιών ή λογαριασμούς χωρίς κόπο.

To sKash είναι ουσιαστικά ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι, ένας ηλεκτρονικός τραπεζικός λογαριασμός με πολλές δυνατότητες και οφέλη για τον χρήστη. Eίναι πιο εύκολο, πιο γρήγορο, πιο ασφαλές και πιο έξυπνο από cash. Ακολουθώντας τις τεχνολογικές τάσεις και έχοντας πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση σε προτεραιότητα, οι Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ δίνουν την ευκαιρία στους πελάτες τους να καλύψουν τις αγορές τους με έναν ακόμα τρόπο πληρωμής.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του sKash: www.skash.com.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy