Η Πρωτοβουλία τις Φυσικές Ακτές χαιρετίζει την απόφαση του Υπουργικού

H Πρωτοβουλία για τη Διάσωση των Φυσικών Ακτών χαιρετίζει τη σημερινή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία όλη η κρατική δασική και χαλίτικη γη εντάσσεται στο Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα.

“Αυτό που απομένει βέβαια είναι να δημοσιευτεί η Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου και η σχετική Κανονιστική Διοικητική Πράξη στην Επίσημη Εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας, με τον απαραίτητο Πίνακα και Χάρτη, έτσι ώστε να επιβεβαιωθούν οι πρόνοιες της συγκεκριμένης απόφασης [1],” αναφέρεται σε σημερινή ανακοίνωση της Πρωτοβουλίας.

Η δράση μας, αναφέρεται, δεν πρόκειται να σταματήσει αλλά θα συνεχιστεί, μέχρι να διασφαλίσουμε την οριστική, συνολική, αποτελεσματική και μακροπρόθεσμη προστασία, διατήρηση και διαχείριση της Χερσονήσου του Ακάμα. “Τα επόμενα βήματα είναι η παρακολούθηση και η συμμετοχή μας στη διαδικασία εκπόνησης ενός νέου «Διαχειριστικού Σχεδίου για το Εθνικό Δασικό Πάρκο Ακάμα» και ενός νέου «Τοπικού Σχεδίου για την Ευρύτερη Περιοχή της Χερσονήσου του Ακάμα», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.