Η RCB BANK αναδείχθηκε ως η πιο ασφαλής τράπεζα στην Κύπρο

Η RCB Bank είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η έρευνα του διεθνούς κύρους περιοδικού ‘Global Finance Magazine’ την ανέδειξε ως την πιο Ασφαλή Τράπεζα στην Κύπρο για το 2016.

Το ‘Global Finance’ διενήργησε έρευνα σε περισσότερες από 100 χώρες και η κατάταξη των τραπεζών στην οποία προέβη βασίστηκε στις αξιολογήσεις μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας από τους τρεις οίκους αξιολόγησης, δηλαδή τους Moody’s, Fitch και Standard & Poor’s καθώς και στο σύνολο ενεργητικού των 1000 μεγαλύτερων τραπεζών στον κόσμο.

Η ανακοίνωση έλαβε χώρα στην Νέα Υόρκη κατά την διάρκεια της ετήσιας κατάταξης των ασφαλέστερων τραπεζών στον κόσμο και δημοσιεύτηκε στο περιοδικό περί τα τέλη του έτους.

Σχολιάζοντας αυτή την σημαντική αναγνώριση, ο Δρ. Kirill Zimarin, CEO της RCB Bank σημείωσε ότι πρόκειται για μια σημαντική διάκριση για εμάς και τους πελάτες μας, η οποία αντικατοπτρίζει απόλυτα την ισχυρή οικονομική θέση και την σταθερότητα που χαρακτηρίζουν την RCB Bank.

Ο κ. Zimarin σημείωσε ότι η τράπεζα συνεχίζει να αναπτύσσει τις δραστηριότητες της με το ίδιο συνετό μοντέλο που ανέδειξε την RCB σε ηγετική θέση στην Κύπρο και θα συνεχίσει επίσης να διασφαλίζει τα συμφέροντα τόσο των πελατών της, όσο και της Κύπρου εν γένει».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.