Το γύρο του διαδυκτίου συνεχίζει να κάνει το βίντεο από τη Λάρνακα στο οποίο ένας δημοτικός τροχονόμος, εκδίδει πρόστιμο σε δύο καταστηματάρχες στο κέντρο της πόλης επειδή τοποθέτησαν μια καρέκλα και ένα ποδήλατο έξω από τα καταστήματα τους, με σκοπό να μην παρκάρουν αυτοκίνητα εκεί.

Το βίντεο προκάλεσε ποικίλα σχόλια με πολλούς να αποδοκιμάζουν τη στάση του τροχονόμου που εξέδωσε πρόστιμα για καρέκλα και ποδήλατο την ίδια στιγμή που αυτοκίνητα και φορτηγά ήταν παρκαρισμένα σε χώρους που απαγορεύονται και ο τροχονόμος δεν εξέδωσε πρόστιμο.

Την ίδια ώρα πολλοί επικροτούν τη στάση του τροχονόμου κάνοντας λόγο για τερματισμό πρακτικών οικιοποίησης δρόμων και του φαινόμενου της καρέκλας από καταστηματάρχες του κέντρου.

Ο dialogos.com.cy επικοινώνησε με το δήμαρχο της πόλη, Ανδρέας Βύρα, ο οποίος μας ενημέρωσε πως το θέμα είναι υπόψιν του και θα γίνει διερεύνηση του περιστατικού τη Δευτέρα.

Μπάχαλο το κέντρο της Λάρνακας

Στο μεταξύ το φαινόμενο της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της πόλης έχει πάρει διαστάσεις με καταστηματάρχες και οδηγούς να φωνάζουν για το όργιο παρανομίας στο κέντρο της πόλης και την ανικανότητα της αστυνομίας να επιβάλει την τάξη. Αυτοκίνητα σε πεζοδρόμια, διπλή κίτρινη γραμμή, χώρους στάθμευσης ΑμΕΑ είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο τα τελευταία χρόνια, συνεπεία της έλλειψης χώρων στάθμευσης στο κέντρο και έλλειψη οδικής συνείδησης.