Η Toyota αναδείχθηκε και πάλι ως η πλέον αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων

Στην έρευνα TÜV 2016

• 14 μοντέλα Toyota κατατάσσονται στα ‘Κορυφαία 10’ σε διάφορες κατηγορίες
• Το Toyota Prius κατατάσσεται 2ο σε δύο ηλικιακές κατηγορίες
• Ισχυρή κυριαρχία στην κατηγορία αυτοκινήτων με ηλικία από 10 έως 11 ετών, με αποδεδειγμένη και αξεπέραστη αξιοπιστία

Toyota (Hires)

Είναι πλέον επίσημο –ότι η Toyota θεωρείται αδιαμφισβήτητα η πιο αξιόπιστη μάρκα αυτοκινήτων σύμφωνα με την έρευνα της TUV Γερμανίας, καθώς 14 μοντέλα Toyota κατατάσσονται στα ‘κορυφαία 10’ σε διάφορες κατηγορίες. Η Toyota ακόμη έχει αναδειχθεί ως ο μεγάλος νικητής στην έρευνα TÜV 2016. Άξιο αναφοράς το γεγονός ότι η Toyota ξεχώρισε επτά (7) φορές ανάμεσα στα ‘5 κορυφαία’ σε διάφορες ηλικιακές κατηγορίες. Όπως ακριβώς και τα προηγούμενα χρόνια, τα μοντέλα παρουσίασαν ελάχιστες δυσλειτουργίες στα πλαίσια της αξιολόγησης τους.

Αξίζει να τονίσουμε ότι το Toyota Prius είναι ένα από τα πλέον αξιόπιστα αυτοκίνητα, λαμβάνοντας τη δεύτερη θέση (2η) στην κατηγορία έξι έως εννέα ετών.Το Prius, το πρώτο πλήρως υβριδικό αυτοκίνητο παγκοσμίως, είχε ως συνοδοιπόρους στις συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες το Auris και το Yaris, τα οποία έλαβαν την πέμπτη (5η) και την έκτη (6η) θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία οκτώ έως εννέα ετών, τα άριστα αποτελέσματα της Toyota ολοκληρώθηκαν με το Corolla Verso στην τέταρτη (4η)θέση, το RAV4 στην έκτη (6η), το Yaris στην έβδομη (7η), ενώ το Corolla κατετάγη στη δέκατη θέση (10η) .

Στη κατηγορία δέκα έως ένδεκα ετών, η Toyota επίσης κατέδειξε ότι η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο για την αξιοπιστία των οχημάτων της, αφού ήταν μεταξύ των κορυφαίων με πέντε μοντέλα. Το Corolla Verso και το RAV4 κέρδισαν δύο θέσεις στο βάθρο τη δεύτερη και τρίτη θέση(2η & 3η θέση), ενώ το Avensis ακολούθησε στην 4η θέση. Corolla και Yaris κατέλαβαν την 6η & 7η θέση αντίστοιχα.
Μεταξύ των νεότερων οχημάτων, η Toyota κατέγραψε άλλο ένα κορυφαίο αποτέλεσμα με το Yaris, καταλαμβάνοντας την ένατη (9η) θέση στην κατηγορία δύο έως τριών ετών.

Για τους σκοπούς της έρευνας TÜV, ο οργανισμός ελέγχου και το εμπορικό περιοδικό “Auto Bild” διενήργησε εννέα εκατομμύρια γενικούς ελέγχους σε 233 μοντέλα αυτοκινήτων. Αυτή η ετήσια κατάταξη παρέχει πολύτιμες οδηγίες προς τους αγοραστές των νέων και μεταχειρισμένων αυτοκινήτων. Η έρευνα TÜV δημοσιεύθηκε την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου.

Για περισσότερες πληροφορίες www.toyota.com.cy

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy