Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού στηρίζει την πρωτοβουλία του Ιδρύματος “Butterfly” για την αγορά ιατρικού εξοπλισμού

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού, στο πλαίσιο άσκησης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και εν όψει των προσπαθειών που γίνονται για πρόληψη και αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, υποστηρίζει την πρωτοβουλία που έχει αναλάβει το Ίδρυμα “Butterfly” (φιλανθρωπικός οργανισμός της Imperio) και αφορά στη συνδρομή των Υγειονομικών Αρχών της Κύπρου, για αντιμετώπιση του ιού.


Μετά τις τελευταίες εξελίξεις της πανδημίας και με σκοπό τη στήριξη της οικονομικής δραστηριότητας που πλήττει σφοδρά τη χώρα, η Τσιμεντοποιία Βασιλικού θεώρησε αναγκαία τη συμβολή της στον σχεδιασμό αντιμετώπισης και εξάπλωσης του ιού, προσφέροντας ένα σημαντικό χρηματικό ποσό στο Ίδρυμα.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα “Butterfly” ιδρύθηκε από τον όμιλο Imperio το 2015. Κάθε χρόνο αφιερώνει τη συμβολή του σε έναν σκοπό που κυμαίνεται στους τομείς της εκπαίδευσης, της υγείας και του περιβάλλοντος. Λόγω των γεγονότων, το Ίδρυμα έχει αγοράσει με δωρεές εταιρειών, δέκα ιατρικούς αναπνευστήρες S1100A, οι οποίοι αποτελούν βασικό εργαλείο στη μάχη εναντίον του κορονοϊού. Επιπρόσθετα, ο οργανισμός προχώρησε στην αγορά 20.000 ιατρικών ποδιών  για τους γατρούς και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης για το προσωπικό της ώστε να εργάζονται σε ένα υγιές περιβάλλον. Πέραν των εργαζομένων, η Εταιρεία προσφέρει επιπλέον στήριξη και βοήθεια στην κοινωνία με κάθε τρόπο.

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.