Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού υπέγραψε Μνημόνιο Συνεργασίας με το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

Υπογράφηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις της Τσιμεντοποιίας Βασιλικού Μνημόνιο Συνεργασίας της Εταιρείας και του Παγκυπρίου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού.


Η συνεργασία περιλαμβάνει κυρίως την προώθηση και ανάπτυξη του εθελοντισμού, την υποστήριξη του ΠΣΣΕ και των εθελοντικών/ μη κυβερνητικών οργανώσεων, την προώθηση και ανάπτυξη της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και την αντιμετώπιση των σύγχρονων κοινωνικών προκλήσεων/ αναγκών σε τομείς κοινού ενδιαφέροντος.

Το ΠΣΣΕ συστάθηκε το 1973, όταν διαπιστώθηκε η ανάγκη για συντονισμό των εθελοντικών οργανώσεων, για χάραξη πολιτικής στον τομέα της εθελοντικής κοινωνικής πρόνοιας και για υπεύθυνη συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας, στη διαμόρφωση και εφαρμογή της κοινωνικής πολιτικής του κράτους.

Η Τσιμεντοποιία Βασιλικού συνεχίζει ακράδαντα να στηρίζει και να ενθαρρύνει τον εθελοντισμό, προσφέροντας βοήθεια στο κοινωνικό σύνολο, καθώς πιστεύει ότι, η ανάπτυξη του συναισθήματος αλληλεγγύης που πηγάζει μέσα από έναν οργανισμό, συσχετίζεται με τη βελτίωση απόδοσης της εργασίας και με την ενσυναίσθηση της αλληλεγγύης προς τους συνανθρώπους, προσφέροντας βοήθεια με κάθε τρόπο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.