Παράθυρα/ Ορίζοντας

Η Βάρκα στον Γιαλό επιστρέφει

Ένα αφιέρωμα στα άγνωστα παιδικά χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη

Η πετυχημένη μουσικοθεατρική παράσταση της Θεατρικής Πορείας Λεμεσού επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο στις 26 Ιανουαρίου Η παράσταση που ενθουσίασε το κοινό και κέρδισε Τιμητική Διάκριση στο 34ο Παγκύπριο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου του ΘΟΚ, επιστρέφει στο Θέατρο Ριάλτο μετά την εμφάνιση της στην Κεντρική Σκηνή του ΘΟΚ στη Λευκωσία.

Η παράσταση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της ανιψιάς του μεγάλου συνθέτη, Μάρως Θεοδωράκη, και περιστρέφεται γύρω από τα άγνωστα παιδικά χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη, ταξιδεύοντας τους θεατές,  μικρούς και μεγάλους, σε στιγμές, εικόνες και σταθμούς της ζωής του συνθέτη, αλλά και της ιστορίας της νεότερης Ελλάδας.

Διασκευή / Σκηνοθεσία:  Άδωνις Φλωρίδης, Σκηνικά: Άννα Βαρέλα, Κοστούμια: Ματίνα Λαμάρη, Φωτισμοί: Βασίλης Πετεινάρης
Επί σκηνής οι ηθοποιοί της Θ.Π. Κούλης Καυκαλιάς, Χρίστος Χαρίτου, Ματίνα Λαμάρη
Συμμετέχουν Φωνητικά Συνόλα της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή σε Μουσική επιμέλεια/Διεύθυνση Χορωδίας του Μιχάλη Γρηγορίου και διδασκαλία Παιδικού Φωνητικού Συνόλου Κορίνας Βασιλείου.
Μουσικοί: Πιάνο-Μιχάλης Γρηγορίου, Τραγούδι/κιθάρα-Σπύρος Χαραλάμπους, Μπουζούκι- Γιώργος Παπαδόπουλος, Κοντραμπάσο-Ιωάννης Καρσεράς, Κρουστά-Γιώργος Κούλας, Τραγούδι: Μαρία Γεωργίου

Θέατρο Ριάλτο

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στις 20.30

Βαρκα Στο Γιαλό 2

 

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.