Η Βενεζουέλα, τα βίντεο και η προπαγάνδα

Έλα στο Google News

Ενοχλήθηκε ο Αλέκος Κωνσταντινίδης της «Αλήθειας» γιατί η «Χαραυγή» δεν συμβαδίζει με τα υπόλοιπα ΜΜΕ στην παραπληροφόρηση σε ό,τι αφορά τα όσα συμβαίνοντα στη Βενεζουέλα.
Αποφάνθηκε με την πάσα ευκολία ο κ. Κωνσταντινίδης ότι ο Μαδούρο είναι ένας δικτάτορας, όπως ακριβώς υποβάλλουν εδώ και μήνες τα δυτικά ΜΜΕ.

Ο κ. Κωνσταντινίδης δεν ”γνωρίζει” ότι η ”δημοκρατική” αντιπολίτευση στη Βενεζουέλα αρνείται να συνομιλήσει με τον Μαδούρο για να βρουν μια λύση στα προβλήματα. Δεν ”γνωρίζει” ότι η αντιπολίτευση θέλει να μετατραπεί σε κυβερνώσα Βουλή (κάτι μας θυμίζει αυτό) σε αντίθεση με το τι λέει το Σύνταγμα της χώρας.
Δεν ”γνωρίζει” ότι η αντιπολίτευση έθεσε όρους για να λάβει μέρος στο διάλογο που γινόταν με τη συμμετοχή πολιτικών παραγόντων γειτονικών χωρών και όταν αυτοί είπαν το ”ναι”, η αντιπολίτευση μετάνιωσε. Δεν ”γνωρίζει” ο κ. Κωνσταντινίδης ότι μετά από αυτό ζήτησαν και τη συμμετοχή του Πάπα και όταν αυτός αποδέχθηκε, η αντιπολίτευση και πάλι άλλαξε γνώμη με αποτέλεσμα να την επικρίνει ο Πάπας. Ναι, κ. Κωνσταντινίδη. Βλέπουμε τι γίνεται στη Βενεζουέλα. Όχι όμως όπως αυτά που βλέπετε εσείς, όπως βλέπατε και τον… κορμοράνο του Ιράκ, τα χημικά του Χουσέιν και άλλα πολλά που τελικά όπως είναι γνωστό ήταν απλώς φούμαρα…
Μ.Μ.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.