Η Βενεζουέλα εκφράζει την ανησυχία της για τις ΗΠΑ: Υποφέρει από αυτά που έκανε σε άλλες χώρες

Η κυβέρνηση Μαδούρο της Βενεζουέλας με αφορμή την βίαιη εισβολή στο Καπιτώλιο,  απαντά στις ΗΠΑ με το ίδιο ακριβώς νόμισμα…


Η κυβέρνηση της Βενεζουέλας, που έχει νιώσει πολλές φορές τις ωμές παρεμβάσεις των ΗΠΑ στο εσωτερικό της και έχοντας ακούσει άλλες τόσες την Αμερική να «ανησυχεί» για τις εξελίξεις στη χώρα, απάντησε με το ίδιο νόμισμα: Εξέφρασε την ανησυχία της!

Όπως δημοσιεύει το News.24/7, η γλώσσα που χρησιμοποιήθηκε ήταν επιμελώς φροντισμένη και παρέπεμπε σε αντίστοιχες ανακοινώσεις των ΗΠΑ κατά το παρελθόν: «Η Βενεζουέλα» τονίστηκε «καταδικάζει την πολιτική πόλωση και το σπιράλ της βίας στο οποίο βέβαια αντικατοπτρίζεται μία βαθιά κρίση στην οποία βρίσκεται το πολιτικό και κοινωνικό σύστημα της χώρας αυτή τη στιγμή».

Και συνεχίζει ρίχνοντας το σχετικό καρφί:


«Η διαμορφωθείσα κατάσταση θυμίζει την κατάσταση που πολλές διαμορφώθηκε σε άλλες χώρες λόγω της επιθετικότητας των ΗΠΑ. Η Βενεζουέλα ευελπιστεί να σταματήσει σύντομα η βία και ο αμερικανικός λαός να μπορέσει να ανοίξει ένα νέο δρόμο προς τη σταθερότητα και την κοινωνική δικαιοσύνη».

Σε πολλά μπορεί να διαφωνήσει κανείς με την κυβέρνηση Μαδούρο. Αλλά εδώ το δίκιο της είναι βουνό…

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.