Ηχηρό μήνυμα αντίδρασης έστειλαν οι γονείς Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λάρνακας

Συμβολική εκδήλωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα στα σχολεία της Λάρνακας και τις εξετάσεις τετράμηνων, πραγματοποίησε το πρωί, η Ομοσπονδία Συνδέσμων Γονέων και Κηδεμόνων Μέσης και Τεχνικής Εκπαίδευσης Λάρνακας.

Μιλώντας στη Μεσημβρινή Έκδοση ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κώστας Κώστα επεσήμανε ότι με τη σημερινή κινητοποίηση η Ομοσπονδία, θέλησε να στείλει σήμερα ηχηρό μήνυμα αντίδρασης για τα προβλήματα των υλοκοτεχνικών υποδομών και ιδιαίτερα το πρόβλημα υπερπληθυσμού.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ επεσήμανε ότι ιδιαίτερα στα σχολεία Λειβαδιών Βεργίνας και Αραδίππου το πρόβλημα υπερπληθυσμού είναι ανεξέλεγκτο και δυστυχώς είπε δεν υπάρχει οποιοσδήποτε προγραμματισμός για ανέγερση καινούργιου σχολείου.


Την ίδια ώρα επεσήμανε ότι λόγω περιορισμένου αριθμού αιθουσών πολλά μαθήματα είτε αναβάλλονται είτε πραγματοποιούνται σε υπαίθριους χώρους.

Επίσης έψεξε το γεγονός ότι στο Ευρυβιάδειο Γυμνάσιο, υπάρχει εργοτάξιο σε απόσταση πέντε μέτρων από τις τάξεις κι ότι οι εργασίες για επιδιορθώσεις εντός του σχολείου διενεργούνται κατά την ώρα των μαθημάτων.

Ως προς το θεσμό των τετραμήνων ο κ. Κώστα έψεξε το γεγονός ότι διεξάγονται τρία μαθήματα -Φυσική, Χημεία και Βιολογία – μέσα σε μια μέρα παρά τα όσα ισχυρίζεται ο Υπουργός Παιδείας ότι πρόκειται περί ενός μαθήματος.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.