Ηχητικό: Δεν αποκλείει κανένα περιλαμβανομένου του ΔΗΣΥ και στελεχών της κυβέρνησης Αναστασιάδη, ο Ν. Παπαδόπουλος

Δεν αποκλείει τη συνύπαρξη με άλλα κόμματα περιλαμβανομένου του ΔΗΣΥ και στελεχών της κυβέρνησης Αναστασιάδη στο ίδιο κυβερνητικό σχήμα υπό το Νίκο Χριστοδουλίδη, σε περιπτωση που εκλεγεί, ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος.

Μιλώντας στον ΑΣΤΡΑ ανέφερε ότι το κόμμα του δεν έχει πρόβλημα να συνυπάρξει σε μια διακυβέρνηση με στελέχη κομμάτων που προέρχονται από άλλους πολιτικούς χώρους από οπουδήποτε κι αν προέρχονται κι όπως είπε, η πρόταση Χριστοδουλίδη για διακυβέρνηση ευρείας αποδοχής είναι ορθή και επιβεβλημένη.

Ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ ισχυρίστηκε ότι ο Ανδρέας Μαυρογιάννης δεν αποτελεί ανεξάρτητη υποψηφιότητα αλλά απόλυτα συνυφασμένη κι εξαρτημένη από το ΑΚΕΛ αλλά κατά τον ίδιο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης δεν είναι υποψήφιος του ΔΗΚΟ.

Επιχειρώντας να αιτιολογήσει τις χθεσινές του αναρτήσεις για τον κόσμο της δεξιάς και της αριστεράς, ανέφερε ότι ήταν αποσπάσματα από τοποθέτηση του σε τηλεοπτικό πάνελ και σχολίαζε όπως είπε τη δημοσκοπική πραγματικότητα.

Είναι σεβαστό τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα να έχουν κάνει τις δικές τους επιλογές ωστόσο κατά τον ίδιο, είναι επίσης σεβαστό, υποψήφιοι να απευθύνονται σε όλους τους πολίτες είτε της αριστεράς είτε της δεξιάς για διάφορα θέματα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.