Ειδικές προσφορές σε λιπαντικά για τα 40 χρόνια Πετρολίνα και eni

Μόνο €3,50 ανά λίτρο το ανώτερης ποιότητας λιπαντικό eni i-Base 15W-40

Ανώτερης ποιότητας λιπαντικά eni, που προσφέρουν μέγιστες επιδόσεις, δύναμη και μακροζωία στον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, προσφέρει η κυπριακή εταιρεία πετρελαιοειδών Πετρολίνα, σε συνεργασία με τον ιταλικό κολοσσό eni. Συμπληρώνοντας φέτος 40 χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας με την eni, η Πετρολίνα προσφέρει στην ειδική τιμή των €3,50 ανά λίτρο το λιπαντικό eni i-Base 15W-40.

Η προσφορά αφορά την αγορά ή/και αλλαγή λαδιού για το λιπαντικό eni i-Base 15W-40 σε συσκευασίες 1 λίτρου και 4 λίτρων και ισχύει για αγορές καυσίμων κίνησης €20 και άνω, σε επιλεγμένα πρατήρια Petrolina και Agip. Ειδικές τιμές ισχύουν για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού και για τα λιπαντικά eni i-Sint 10W-40 και eni i-Sint 5W-30, €3,95 και €5,25 ανά λίτρο αντίστοιχα, σε συσκευασίες 1 λίτρου και 4 λίτρων.

Δικαίωμα συμμετοχής στη νέα προωθητική ενέργεια της Πετρολίνα έχουν όσοι προβαίνουν σε αγορές καυσίμων κίνησης Petrolina Platinum+ αξίας €20 και άνω σε μια συναλλαγή. Για τα αυτοκίνητα κοινού τύπου, για κάθε αγορά αξίας €20 και άνω θα προσφέρεται ένα κουπόνι ενώ για λεωφορεία και φορτηγά θα προσφέρεται ένα κουπόνι για κάθε αγορά αξίας €100 και άνω. Σε περίπτωση αγοράς καυσίμων κίνησης από χρηματοδέκτη, το κουπόνι θα παραλαμβάνεται κατά το ωράριο λειτουργίας του ιδίου πρατηρίου, μετά από παρουσίαση της σχετικής απόδειξης.

Η εξαργύρωση των κουπονιών ισχύει για αγορά ή/και αλλαγή λαδιού μέχρι 6 λίτρα για επιβατικά/βαν και μέχρι 12 λίτρα για φορτηγά/ημιφορτηγά. Οι καταναλωτές θα μπορούν να εξαργυρώσουν τα κουπόνια τους μέχρι τις 31/01/2016.

Η Πετρολίνα είναι εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος των λιπαντικών ΕΝΙ στην Κύπρο εδώ και 40 χρόνια. Για περισσότερες πληροφορίες στο www.petrolina.com.cy

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.