Ιδιοκτήτρια διαμερίσματος που κινδύνεψε από πυρκαγιά: «Σε κατάσταση σοκ η μητέρα μου – Κάποιος θα έριξε κάτι στο σκιπ»

Μία αποθήκη και ένα διαμέρισμα που βρίσκονται κοντά στο λιμάνι της Λάρνακας κινδύνευσαν από πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε σκιπ με άχρηστα υλικά.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία γύρω στις 17.30 το απόγευμα ξέσπασε πυρκαγιά σε σκιπ με άχρηστα υλικά που βρίσκεται παρά το λιμάνι της Λάρνακας.

Επί τόπου έσπευσαν μέλη της Αστυνομίας και τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας τα οποία κατάφεραν τελικά να σβήσουν τη φωτιά.


Από την πυρκαγιά κινδύνευσε μια αποθήκη και ένα διαμέρισμα, που τελικά επηρεάστηκαν μόνο εξωτερικά.

Σε δηλώσεις της η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος Νάγια Καραογλανιάν ανέφερε ότι κάτω από το υποστατικό είχαν τοποθετήσει ένα σκιπ για να καθαρίσουν την αποθήκη τους.

Πρόσθεσε ότι «το απόγευμα μου τηλεφώνησε η μητέρα μου πανικόβλητη, ενώ βρισκόταν στη Δρομολαξιά, ότι το σκιπ παίρνει φωτιά» και αμέσως ειδοποίησε την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Σύμφωνα με την κα. Καραογλανιάν «πρέπει  κάποιος να έριξε κάτι μέσα στο  σκίπ, ίσως να ήταν εύφλεκτα τα υλικά και πήρε φωτιά απότομα».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως οι Πυροσβέστες έσπασαν την πόρτα και κατέβασαν την μητέρα της “που ήταν σε κατάσταση σοκ, από το διαμέρισμα γιατί έχει δυσκολία στην κίνηση”. Είπε επίσης ότι την βοήθησαν να κατεβεί κάτω  και με ασθενοφόρο διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας για προληπτικούς λόγους σε περίπτωση που εισέπνευσε καπνούς από τη φωτιά.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.