Ικανοποιημένοι οι πυροσβέστες από τη συνάντηση με Α.Μαυρογιάννη – «Ψηλά στην ατζέντα η υποστελέχωση»

Ο Ανεξάρτητος Υποψήφιος ΠτΔ της Δημοκρατίας Ανδρέας Μαυρογιάννης συναντήθηκε με τον Σύνδεσμο Πυροσβεστών Κύπρου

Ψηλά στην ατζέντα η υποστελέχωση στην Πυροσβεστική στη συνάντηση Α. Μαυρογιάννη και ΣΥΠΥΚ

Ψηλά στην ατζέντα βρέθηκε η υποστελέχωση του πυροσβεστικού σώματος στη σημερινή συνάντηση που είχε ο ανεξάρτητος υποψήφιος για την Προεδρία της Δημοκρατίας, Ανδρέας Μαυρογιάννης, με Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Πυροσβεστών Κύπρου (ΣΥΠΥΚ), στο εκλογικό του επιτελείο.

Am20220916 102430

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση ο κ. Μαυρογιάννης, αφού συνεχάρη το Πυροσβεστικό σώμα για το έργο του ανέφερε ότι «είχαμε μια εξαιρετική συνάντηση με Αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Πυροσβεστών Κύπρου. Έγινε παρουσίαση των διαρθρωτικών αλλαγών που επισυμβαίνουν στο χώρο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και τις προκλήσεις που έχουν να αντιμετωπίσουν οι πυροσβέστες και τα ζητήματα που εγείρονται στη δουλειά τους».

Ο κ. Μαυρογιάννης πρόσθεσε ότι συζητήθηκε, μεταξύ άλλων, το θέμα της υποστελέχωσης και άλλα ζητήματα, τα οποία θα πρέπει να προωθηθούν άμεσα για να μπορέσει ο τόπος να έχει μία πυροσβεστική υπηρεσία, η οποία να ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις και στις ανάγκες του 21ου αιώνα.

Εκ μέρους του Συνδέσμου Πυροσβεστών Κύπρου (ΣΥΠΥΚ), ο Σωτήρης Αντωνίου ευχαρίστησε τον κ. Μαυρογιάννη για τη συνάντηση. Κύριο θέμα, είπε, το οποίο συζητήθηκε ήταν το θέμα της έλλειψης προσωπικού που απασχολεί την υπηρεσία τα τελευταία χρόνια.

«Γίνονται προσπάθειες από τη διεύθυνση για κάλυψη αυτών των κενών θέσεων που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια του προσωπικού, αλλά και την καλύτερη ανταπόκριση και εξυπηρέτηση του κοινού», συμπλήρωσε ο κ. Αντωνίου.

Έχουμε μείνει πολύ ικανοποιημένοι από τη σημερινή συνάντηση και από τις τοποθετήσεις του κ. Μαυρογιάννη, είπε ο κ. Αντωνίου, και ευελπιστούμε ότι τα προβλήματα τα οποία απασχολούν την υπηρεσία θα ξεκινήσουν να επιλύονται λίαν συντόμως προκειμένου να μπορούμε και εμείς να λειτουργούμε πολύ πιο αποτελεσματικά απ’ ότι σήμερα.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy