Ικανοποιήση από τα πρώτα δείγματα γραφής των «πράσινων» – Κοντά στο «κανόνι»

Ικανοποίηση επικρατεί στην Ομόνοια μετά το προχθεσινό φιλικό με την Ανόρθωση.

Οι «πράσινοι» έδειξαν ότι βρίσκονται σε καλό στάδιο ετοιμότητας, αλλά το κυριότερο ότι τα νέα πρόσωπα στην ομάδα (δεν είναι και λίγα) άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον. 


Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη η ενδεκάδα που παρέταξε ο Χένινγκ Μπεργκ έχοντας οκτώ στο σύνολο καινούργιους ποδοσφαιριστές (μόνο οι Χριστοφή, Μανρίκε και Γκόμεθ ήταν από το περσινό ρόστερ). Και οι οκτώ έδειξαν ότι έχουν την ικανότητα να βοηθήσουν την Ομόνοια στην προσπάθεια που θα κάνει τη φετινή σεζόν. Ποδοσφαιριστές που έχουν ποιότητα και σταδιακά θα ανεβάζουν απόδοση. Η ομάδα είχε για αρκετά χρονικά διαστήματα καλή συνοχή, «έβγαζε» αυτοματισμούς και προκαλούσε αναστάτωση στην αντίπαλη άμυνα. Μπορεί να μην ήρθε το τέρμα λόγω των πολύ καλών επέμβάσεων του αντίπαλου τερματοφύλακα αλλά και από αστοχία, ωστόσο το «τριφύλλι» άφησε ικανοποιημένους άπαντες.

Κοντά σε επιθετικό

Από το προχθεσινό φιλικό διαφάνηκε ότι από την Ομόνοια λείπει το εύκολο γκολ.

Γι’ αυτό και αποφασίστηκε εδώ και καιρό ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με επιθετικό. Στη λίστα υπάρχουν δύο πολύ καλές περιπτώσεις που εξετάζονται και δεν αποκλείεται λίαν συντόμως να προκύψουν εξελίξεις.