Ικανοποίηση ΟΣΑΚ για σημάνσεις στους χώρους στάθμευσης του ΓΝΛ για βελτίωση προσβασιμότητας

Την ικανοποίησή της εκφράζει η Ομοσπονδία Συνδέσμων Ασθενών Κύπρου (ΟΣΑΚ), σχετικά με τις ενέργειες που λήφθηκαν, για βελτίωση του θέματος προσβασιμότητας στους χώρους στάθμευσης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, όπως είχε συμφωνηθεί μεταξύ της Κεντρικής Διοίκησης του Νοσηλευτηρίου και της ΟΣΑΚ.

Συγκεκριμένα, πρόσφατα έχουν σημανθεί νέοι χώροι στάθμευσης ΑΜεΑ κοντά στην είσοδο του νοσηλευτηρίου, καθώς και χώροι σύντομης στάθμευσης, για παραλαβή φαρμάκων και αναλωσίμων απο ασθενείς.

Οι ενέργειες αυτές, σύμφωνα με την ΟΣΑΚ, θα διευκολύνουν τους ασθενείς που επισκέπτονται καθημερινά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, μεταξύ των οποίων ηλικιωμένοι, ΑΜεΑ, χρόνιοι ασθενείς και ασθενείς με κινητικά προβλήματα, καθώς επίσης θα επιλύσουν μεγάλο μέρος του προβλήματος προσβασιμότητας στους χώρους του νοσοκομείου και της συνεπακόλουθης ταλαιπωρίας που αντιμετώπιζαν οι ασθενείς.

Εξέφρασε τις ευχαριστίες της προς την Κεντρική Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, η οποία αναφέρει “εμπράκτως τήρησε τις δεσμεύσεις της και υλοποίησε τα συμφωνηθέντα για βελτίωση των προβλημάτων, που παρουσιάζονταν στους χώρους στάθμευσης του νοσηλευτηρίου”.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.