Οικολόγοι: Ο ΠτΔ παρεμβαίνει στον προεκλογικό αγώνα

Φωτογραφία: Φίλιππος Χρίστου

Ως Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, είπε σήμερα ο Πρόεδρος του Γιώργος Περδίκης, θεωρούμε ότι η χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη του Προέδρου και η επόμενη που προγραμματίζεται αποτελεί μια άστοχη και αδόκιμη παρέμβαση στον προεκλογικό αγώνα.

Φαίνεται, σημείωσε ο κ. Περδίκης σε δημοσιογραφική διάσκεψη που έδωσε σήμερα, ότι είναι ενταγμένη στους επικοινωνιακούς σχεδιασμούς του συγκυβερνώντος κόμματος. Μόνο έτσι, ανέφερε, μπορεί να δικαιολογηθεί αυτή η ωραιοποίηση της κατάστασης της οικονομίας και των εσωτερικών πραγμάτων στην Κυπριακή Δημοκρατία, όπως τη ζήσαμε στη χθεσινή δημοσιογραφική διάσκεψη του προέδρου της Δημοκρατίας.


“Όσον αφορά το περιεχόμενο, με πολλή θετική διάθεση, ο Πρόεδρος επέλεξε να παρουσιάσει το έργο του σε σύγκριση με τι παρέλαβε από μια εξίσου αποτυχημένη διακυβέρνηση της χώρας. Δηλαδή οι πολίτες καλούνται να συγκρίνουν μεταξύ δύο αποτυχημένων κυβερνήσεων ποια είναι το λιγότερο αποτυχημένη. Εμείς θεωρούμε ότι ακολούθησαν και οι δύο κυβερνήσεις, η κυβέρνηση του ΑΚΕΛ και η κυβέρνηση του Νίκου Αναστασιάδη, λανθασμένη φιλοσοφία αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης”, σημείωσε.

Μια λανθασμένη φιλοσοφία αντιμετώπισης της οικονομικής κρίσης, συνέχισε, που οδήγησε στην φτωχοποίηση του κυπριακού λαού, σε κατάσταση ύφεσης την οικονομία, στα ύψη την ανεργία, τη μετανάστευση, τα μεγάλα φορολογικά πάθη και γενικά σε μια δύσκολη κατάσταση από την οποία ο κυπριακός λαός και η κυπριακή οικονομία θα περάσουν χρόνια, για να βγούμε.

“Η παρούσα οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με ωραιοποίηση της κατάστασης. Καλούμε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να ξανανοίξει το διάλογο που είχε κάποτε στην αρχή της θητείας του για έργα και προτάσεις, για ανάπτυξη. Είμαστε έτοιμοι να καταθέσουμε ξανά τις προτάσεις μας και να κάνουμε ένα πραγματικό διάλογο για μια πράσινη, βιώσιμη ανάπτυξη σ’ αυτή τη χώρα, στα μέτρα της Κύπρου για να μπορέσει να προσφέρει οφέλη στον κυπριακό λαό και στην κυπριακή οικονομία”, είπε.
ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.