Ηλεκτρονική κλήρωση για το Σχέδιο Επιχορήγησης για Αγορά Προστατευτικού Εξοπλισμού ανακοίνωσε το Υπουργείο Μεταφορών

Τη διεξαγωγή ηλεκτρονικής κλήρωσης για το Σχέδιο Επιχορήγησης για Αγορά Προστατευτικού Εξοπλισμού για Μοτοσικλετιστές λόγω μεγαλύτερου του προκαθορισμένου αριθμού αιτήσεων ανακοίνωσε την Παρασκευή το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων.

Όπως αναφέρεται, από τις 2629 αιτήσεις θα πάρουν απευθείας έγκριση οι 153 που κατηγοριοποιήθηκαν στις μοτοσικλέτες χαμηλής ισχύος (με αριθμό αίτησης που αρχίζει από Χ.) δηλαδή αδειούχοι Α1 κατηγορίας για Μοτοσικλέτες μεγίστου κυλινδρισμού 125 κυβικών εκατοστών, μέγιστης ισχύος 11 kW.

Επιπλέον, θα κληρωθούν 2476 αιτητές Υψηλής Ισχύος για 547 διαθέσιμες χορηγίες (βάσει διαθέσιμου προϋπολογισμού) στους ενδιαφερόμενους με αριθμό αίτησης που αρχίζει με Υ. και αφορά αδειούχους τύπου Α και Α2, δηλαδή για μοτοσικλέτες μεγαλύτερης ισχύος από 11 kw.

Σημειώνεται τέλος πως η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 25/7/22, ημέρα Δευτέρα στις 13:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον επίσημο λογαριασμό του Υπουργείου στο Facebook, ενώ οι τυχεροί αιτητές θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά μέσω του email το οποίο έχουν καταχωρήσει στην αίτηση. Τα ονόματα τόσο των προεγκριθέντων όσο και των επιλαχόντων θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα www.motosafety.gov.cy.

Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.