Ημέρα συλλήψεων η Παρασκευή-Χειροπέδες σε τρία άτομα για υποθέσεις ναρκωτικών

Στην κατάσχεση ποσότητας κάνναβης συνολικού βάρους πέραν του ενός κιλού και 200 γραμμαρίων και στη σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 21 ετών, προχώρησαν μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, μετά από συντονισμένη επιχείρηση που διεξήχθη χθες στην Λάρνακα.

Γύρω στις 4.30 το απόγευμα της Παρασκευής, μετά από πληροφορία, ανακόπηκε για έλεγχο σε περιοχή της Λάρνακας σκούτερ το οποίο οδηγείτο από άνδρα ηλικίας 21 ετών. Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε, εντοπίστηκε μέσα σε τσάντα ώμου που είχε στην κατοχή του, νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε κάνναβη μικτού βάρους 1,206 γραμμαρίων περίπου. Επίσης, κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των €220, που εντοπίστηκε στην κατοχή του 21χρονου, ο οποίος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.


Ακολούθησε έρευνα στο διαμέρισμα όπου διαμένει ο 21χρονος μαζί με γυναίκα ηλικίας 21 ετών κατόπιν γραπτής τους συγκατάθεσης. Κατά την έρευνα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, ένα νάιλον σακούλι, το οποίο περιείχε κάνναβη μικτού βάρους 8 γραμμαρίων και ένα αλεστήρι εντός του οποίου υπήρχαν ίχνη κάνναβης.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο της 21χρονης, εντοπίστηκε επίσης στο χώρο αποσκευών μια τσάντα ώμου μέσα στην οποία υπήρχαν δύο νάιλον συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 47 γραμμαρίων και μια ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης. Η 21χρονη επίσης συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας) διερευνά υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.

Υπόθεση κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο επίσης διερευνά το Κλιμάκιο της ΥΚΑΝ στην Λεμεσό, μετά την ανεύρεση στην κατοικία γυναίκας ηλικίας 68 ετών, ποσότητας κάνναβης και ποσότητας άσπρης ουσίας που πιστεύεται ότι είναι κοκαΐνη.


Κατά τη διάρκεια έρευνας που διεξήχθη με δικαστικό ένταλμα, στην οικία της 68χρονης, χθες το απόγευμα, μέλη της ΥΚΑΝ, εντόπισαν στην κουζίνα της κατοικίας μέσα σε 16 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης, συνολικού μικτού βάρους 34 γραμμαρίων και μέσα σε 19 νάιλον συσκευασίες, ποσότητα άσπρης ουσίας που ομοιάζει με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 4 γραμμαρίων.

Στην κουζίνα του σπιτιού επίσης ανευρέθηκαν και κατακρατήθηκαν ως τεκμήρια, μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη πράσινης ξηρής φυτικής ύλης κάνναβης και άσπρης ουσίας όμοιας με κοκαΐνη, καθώς και το χρηματικό ποσό των 950 ευρώ.

Για την ποσότητα ναρκωτικών που ανευρέθηκε, η 68χρονη πρόβαλε ισχυρισμούς που διερευνώνται. Αυτή συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.