ΗΠΑ: Εργαζόμενοι έφτιαξαν πίτσα με πεπερόνι σχηματίζοντας σβάστικα – Απολύθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες (Φώτο)Δύο «έξυπνοι» εργαζόμενοι της αλυσίδας με πιτσαρίες, Little Caesars, στην πόλη Οχάιο των Ηνωμένων Πολιτειών, απολύθηκαν αφού έφτιαξαν μια πίτσα με πεπερόνι που απεικόνιζε την σβάστικα.

Όπως δήλωσε ο Τζέισον και η Μίστι Λάσκα, το ζευγάρι που αγόρασε την πίτσα, η διεύθυνση του καταστήματος, προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, καθώς ισχυρίστηκε πως ήταν ένα αστείο μεταξύ των εργαζομένων, που από λάθος έφτασε στα χέρια πελατών.

Μιλώντας στο κανάλι 5 του Κλίβελαντ, εξήγησαν πως παρέλαβαν την πίτσα από το τμήμα, «grab-and-go», στο οποίο ο πελάτης δεν παραγγέλνει την πίτσα της προτίμησης του αλλά αγοράζει από αυτές που έχει ήδη ετοιμάσει το κατάστημα.

«Τους ρώτησα τι πίτσες τους έχουν περισσέψει και μου απάντησαν πως έχουν μια πεπερόνι και μια μαργαρίτα. Ζήτησα λοιπόν και πήρα την πεπερόνι», εξήγησε ο Τζέισον Λάσκα.

Οπως ήταν φυσικό, αναφέρει το huffingtonpost.gr, μόλις το ζευγάρι έφτασε σπίτι και άνοιξε το κουτί, τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Η Μίστι Λάσκα χωρίς να χάσει χρόνο αποθανάτισε την πίτσα-σβάστικα με το κινητό της και αμέσως ανέβασε την φωτογραφία στον λογαρισμό της στο Twitter.