Υπέρ Μητσοτάκη στον β’ γύρο ο Άδωνις

Μεϊμαράκης-Μητσοτάκης θα αναμετρηθούν στις 10 Ιανουαρίου για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με έναν εκ των άλλων δύο υποψηφίων, τον Άδωνι Γεωργιάδη, να δηλώνει ήδη ότι ο ίδιος προσωπικά θα στηρίξει τον δεύτερο.

Εν τω μεταξύ, ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα από τα 1062 εκ των 1251 εκλογικών κέντρων όπου ψήφισαν την Κυριακή πλέον των 400.000 πολιτών, μελών και φίλων της ΝΔ. Αύριο θα πιστοποιηθούν τα υπόλοιπα, ειπώθηκε.

Λίγα λεπτά μετά τις 8 το βράδυ Δευτέρας, περίπου 24 ώρες από το κλείσιμο των καλπών, ανακοινώθηκε επισήμως ότι επί του 85% των ψηφισάντων για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, οι 4 υποψήφιοι έλαβαν: Μεϊμαράκης 39,1%, Μητσοτάκης 28, 27%, Τζιτζικώστας 21,15% και Γεωργιάδης 11,07%.

Τα ποσοστά αυτά αναμένεται να αλλάξουν, όχι όμως η σειρά κατάταξης των υποψηφίων, διότι μένει ακόμα η ενσωμάτωση των ψήφων της Αττικής, που θα ολοκληρωθεί αύριο Τρίτη, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Εφορευτικής Επιτροπής Γιάννης Τραγάκης.

Η καθυστέρηση, ανέφερε, οφείλεται στο γεγονός ότι άργησαν να έρθουν στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Αθήνα από τα εκλογικά κέντρα τα αποτελέσματα με φαξ.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.