Υπό κράτηση 26χρονος για πρόκληση τροχαίου και εγκατάλειψη σκηνήςΤη διήμερη κράτηση 26χρονου διέταξε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας για υπόθεση τροχαίου δυστυχήματος και εγκατάλειψης σκηνής.

Ο 26χρονος κάτοικος Λάρνακας συνελήφθη σχετικά με δυστύχημα που συνέβη γύρω στις 5.45 το απόγευμα, στις 23 Δεκεμβρίου, στο οποίο τραυματίστηκε σοβαρά 91χρονος επίσης κάτοικος της επαρχίας Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ενώ ο 91χρονος βρισκόταν στην οδό Κάτω Βαρωσίων στο Τσιακκιλερό και προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο, κτυπήθηκε από μοτοποδήλατο που οδηγούσε άγνωστο πρόσωπο, το οποίο αμέσως μετά εγκατέλειψε τη σκηνή.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει πολλαπλά κατάγματα κρανίου και κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάστασή του θεωρείται σταθερή αλλά κρίσιμη.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, προέκυψε μαρτυρία εναντίον 26χρονου κάτοικου της επαρχίας Λάρνακας ο οποίος συνελήφθη γύρω στις 8.20 χθες βράδυ βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίπου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.