Υπουργός Παιδείας προς ΕΛΑΜ: Μοιραζόμαστε τις ίδιες αρχές και αξίες

Οι αξίες και οι αρχές του ΕΛΑΜ είναι και δικές μας”

Τις ίδιες αρχές και αξίες με το ΕΛΑΜ δήλωσε πως μοιράζεται ο νέος Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης, ενώ πρόσθεσε πως οι απόψεις τους είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης επισκέφθηκε και ενημέρωσε για θέματα παιδείας  τον Πρόεδρο του παραρτήματος της Ναζιστικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής στην Κύπρο, του  ΕΛΑΜ Χρίστο Χρίστου. 

“Τον ευχαριστώ για την επίσκεψη και του εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του”,  ευχήθηκε ο Πρόεδρος της Χρυσής Αυγής Κύπρου στον κ Χαμπιαούρη. 

Ο Υπουργός Παιδείας Κώστας Χαμπιαούρης αφού ευχαρίστησε για την φιλοξενία που έτυχε διαβεβαίωσε τον κ. Χρίστου ότι θα είναι σε επικοινωνία μαζί του. “Να είστε σίγουρος ότι θα είμαστε σε επικοινωνία. Οι απόψεις σας είναι πάντα καλοδεχούμενες και είμαστε ανοικτοί σε διάλογο. Θα δεχθούμε όπως έχετε αναφέρει την οποιαδήποτε εποικοδομητική κριτική εκεί που πρέπει και θέλω να ξέρετε ότι οι αξίες και αρχές που έχετε αναφέρει είναι και δικές μας αξίες και δικές μας αρχές κι ότι θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ότι καλύτερο στα παιδιά μας που είναι το μέλλον αυτού του τόπου”.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.