Ισχυρισμοί για χειραγώγηση αγώνα-Τη διεξαγωγή έρευνας αποφάσισε η Επ. Δεοντολογίας

Σε επίσημη καταγγελία στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού προχώρησε η Δόξα Κατωκοπιάς.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, προβάλλεται ισχυρισμός από την ομάδα της Κατωκοπιάς ότι ο αγώνας με την Ομόνοια, ο οποίος διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου, 2021, έτυχε χειραγώγησης.

Η ανακοίνωση:

«Η Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, παρέλαβε ψες επιστολή από το σωματείο ΔΟΞΑ Θ.Ο.Ι. ΚΑΤΩΚΟΠΙΑΣ, με την οποία προβάλλεται ισχυρισμός ότι ο αγώνας ΟΜΟΝΟΙΑΣ-ΔΟΞΑΣ που διεξήχθη στο ΓΣΠ στις 20 Σεπτεμβρίου, 2021, έτυχε χειραγώγησης. Μελετώντας όλες τις σχετικές πληροφορίες, η Επιτροπή αποφάσισε τη διεξαγωγή έρευνας για τον εν λόγω αγώνα.

Επί του παρόντος, η Επιτροπή απέστειλε επιστολή προς το Σύνδεσμό μας στην ΚΟΠ, ζητώντας τη διαφύλαξη όλου του οπτικοακουστικού υλικού του εν λόγω αγώνα. Στο εν λόγω αίτημα περιλαμβάνεται και η ενδοεπικοινωνία μεταξύ διαιτητών, παρατηρητή και χειριστών του VAR.

H διαδικασία, καθώς και οι λεπτομέρειες για τον τρόπο που θα διεξαχθεί η έρευνα, θα αποφασιστούν στη Συνεδρία της Επιτροπής, τη Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021 και γι’αυτές θα εκδοθεί νέα Ανακοίνωση.

Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού».

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.