Ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε για τον γαμπρό του ο Ν. Αναστασιάδης-«Ο ΠτΔ εμπαίζει απροκάλυπτα» τονίζει το ΑΚΕΛ

Για το νέο σκάνδαλο ολκής που πάλι αφορά τον Νίκο Αναστασιάδη και το οικογενειακό του περιβάλλον τοποθετήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου. 

«Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης εμπαίζει απροκάλυπτα το σύνολο των πολιτών της χώρας. Η κυβέρνηση του Συναγερμού έχει εξευτελίσει τους θεσμούς και τα ήθη» υπογραμμίζει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΚΕΛ.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέφανου Στεφάνου: 

Ενώπιον της Ερευνητικής Επιτροπής, στις αρχές Φεβρουαρίου, ο κ. Αναστασιάδης ισχυρίστηκε ότι δεν γνώριζε αν ο γαμπρός του εμπλέκεται στη Μαρίνα της Αγίας Νάπας, από την οποία πολιτογραφήθηκαν διευθυντικά στελέχη και μέτοχοι. Είχε μάλιστα δηλώσει ότι αν «βρείτε ότι οποιοσδήποτε για την Μαρίνα της Αγίας Νάπας έτυχε εύνοιας δέχομαι την παρατήρησή σας».

Αν μη τι άλλο μετά και την Έκθεση της Ελεγκτικής Υπηρεσίας, ο κ. Αναστασιάδης θα έχει πλέον ενημερωθεί ότι ο γαμπρός του είναι ένας εκ των διευθυντών στην εταιρία της Μαρίνας. Θα πρέπει ακόμα να πληροφορήθηκε ότι οκτώ πολιτογραφήσεις διευθυντικών στελεχών της εταιρίας έγιναν παράτυπα. Αν δεν το γνώριζε ούτε αυτό, τότε θα μπορούσε να ενημερωθεί από το Δικηγορικό Γραφείο Νίκος Αναστασιάδης που υπέβαλε τις αιτήσεις για πολιτογράφηση ή και από το Υπουργικό Συμβούλιο στο οποίο προεδρεύει ο ίδιος, το οποίο ενέκρινε τις παράτυπες πολιτογραφήσεις. Επιπρόσθετα, προκύπτει και άλλο ζήτημα ευνοϊκής μεταχείρισης της εταιρίας που εμπλέκεται ο προεδρικός γαμπρός που αφορά την  εκμίσθωση κρατικής γης-φιλέτο με προβληματικές διαδικασίες.

Ένα νέο σκάνδαλο ολκής αφορά και πάλι τον ίδιο και το οικογενειακό του περιβάλλον, αλλά δεν έχει την ευθιξία ούτε να απαντήσει ούτε να αναλάβει την ευθύνη. Η αλήθεια είναι ότι ο Νίκος Αναστασιάδης εμπαίζει απροκάλυπτα το σύνολο των πολιτών της χώρας. Η κυβέρνηση του Συναγερμού έχει εξευτελίσει τους θεσμούς και τα ήθη.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy