Για ισοπεδωτική κριτική από το ΑΚΕΛ κάνει λόγο ξανά ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Με νέα τοποθέτηση του ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κάνει λόγο για τα τακτική μηδενισμού από το ΑΚΕΛ και από τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, κ. Άντρο Κυπριανού.

Σε γραπτή απάντηση στο ΑΚΕΛ, ο κ. Κούσιος αναφέρει ότι, «όπως και στους δείκτες που αφορούν την οικονομία, την εξωτερική πολιτική, την ανάπτυξη, την ανεργία και άλλα, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ κ. Άντρος Κυπριανού συνεχίζει την ισοπεδωτική κριτική και τον μηδενισμό».

«Στην περίπτωση της διαφθοράς, προσπαθεί να αξιοποιήσει κάποιους δείκτες που καταγράφουν την αντίληψη για το φαινόμενο της διαφθοράς, οι οποίοι είναι λογικά αυξημένοι, αφού επί των ημερών της παρούσας Κυβέρνησης αποκαλύφθηκαν και οδηγήθηκαν στη δικαιοσύνη σκάνδαλα και φαινόμενα διαπλοκής που για δεκαετίες κρύβονταν κάτω από το χαλί. Τούτο οφείλεται κατά κύριο λόγο στη μη ανοχή της Κυβέρνησης στη διαφθορά», σημειώνει ο κ. Κούσιος.

Προσθέτει ότι «ουδέποτε στην ιστορία της Κυπριακής Δημοκρατίας οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης τόσες υποθέσεις και υπήρξαν καταδίκες ατόμων ανεξαρτήτως από την θέση τους ή την πολιτική τους ταυτότητα, όσες κατά την περίοδο της διακυβέρνησης του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη».

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.