Ιστορική μέρα για την Λάρνακα: Επίσημη υπογραφή του έργου του Λιμανιού-Μαρίνας

Σε μία ιστορική και σημαντικότατη στιγμή της Λάρνακας. Μια στιγμή που παλέψαμε πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια για να γίνει πραγματικότητα, δυστυχώς η πανδημία και ο από χθές εντοπισμός μου ως θετικό κρούσμα, δεν μου επιτρέπουν να είμαι παρών με φυσική παρουσία γράφει σε ανάρτηση του ο Δήμαρχος Λάρνακας, σχετικά με την υπογραφή του έργου του Λιμανιού-Μαρίνας της Λάρνακας.

«Όμως η σημαντικότητα της στιγμής δεν έχει να κάνει με πρόσωπα. Σήμερα με την επίσημη υπογραφή του έργου του Λιμανιού-Μαρίνας της Λάρνακας, η πόλη περνάει αυτόματα στην εποχή της ανάπτυξης.

Ένα τεράστιο έργο για τη Λάρνακα που ανοίγει νέες προοπτικές για τον τουρισμό, το εμπόριο, την οικονομία και την ανάπτυξη ευρύτερα της πόλης μας.

129775970 3437454179713813 4380129188308679017 n1

Είναι σημαντικό να τονιστεί πως το νέο μεγαλεπίβολο έργο, ξεκινά σύμφωνα με τις προσδοκίες και τα θέλω της πόλης μας. Όπως λοιπόν αγωνιστήκαμε για την σημερινή ημέρα της υπογραφής, έτσι θα αγωνιστούμε και για την φάση της υλοποίησης ώστε να ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της Λάρνακας και των κατοίκων της! Και θα το στηρίξουμε!

Επιθυμώ τέλος να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, τον Υπουργό Μεταφορών, τους τεχνοκράτες, τα κόμματα, τους φορείς της Πόλης για τις μάχες που έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και τους επενδυτές για την πολύ καλή μέχρι σήμερα συνεργασία και επαφή με την πόλη μας και που κυρίως, θα καταφέρουμε με κοινή προσπάθεια να κάνουμε αυτό το όνειρο της Λάρνακας πραγματικότητα.»

 

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy