Στον τέταρτο της αγώνα στον 9ο προκριματικό όμιλο του EURO 2020  Εθνική μας ομάδα ηττήθηκε από την Ρωσία με 1-0.

Το παιχνίδι στο Στάδιο του Niznhi Novgorοd κρίθηκε στο γκολ, γεγονός που διατήρησε το ενδιαφέρον μέχρι και το σφύριγμα της λήξης. 


Καλύτερη η παρουσία της Εθνικής μας στο δεύτερο ημίχρονο, προσπάθησε να ανατρέψει το σκηνικό μετά την πίεση που δέχτηκε στο ξεκίνημα του αγώνα.

Στο 38ο λεπτό η Ρωσία άνοιξε το σκορ με τον Ιόνοφ και το 1-0 διατηρήθηκε μέχρι το τέλος.

Η καλύτερη προϋπόθεση στο πρώτο ημίχρονο για την Εθνική μας δημιουργήθηκε στο 29ο λεπτό. Μετά από πάσα του Αβραάμ στον Μαργκάσα, από αριστερά έστειλε τη σέντρα και ο Πιέρος Σωτηρίου καλά τοποθετημένος, έστειλε τη μπάλα μόλις πάνω από τα δοκάρια των Ρώσων.

Καλύτερο το ξεκίνημα για την ομάδα μας στο δεύτερο ημίχρονο, που προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για να απειλήσει την εστία των γηπεδούχων και σε κάποιες φάσεις θα μπορούσε να γίνει περισσότερο απειλητική.

Χαρακτηριστική η φάση του 89ου λεπτού, όταν ο Σπόλιαριτς τροφοδότησε τον Εφραίμ που έμπαινε επικίνδυνα στην περιοχή της Ρωσίας αλλά πρόλαβε και απέκρουσε αμυντικός.

Κύπρος: Πάρντο, Μακρής (80′ Σπόλιαριτς), Ν. Ιωάννου, Αβραάμ (70′ Πίττας), Λαϊφης, Κούσουλος, Αρτυματάς, Κωστή, Μαργκάσα, Γεωργίου (46′ Εφραίμ), Σωτηρίου