Κ. Κληρίδη για Αναστασιάδη: Αμαύρωσε τον ΔΗΣΥ με τη διαφθορά του – Δούρειος ίππος ο Χριστοδουλίδης

Σε κατά μέτωπο επίθεση κατά του Νίκου Αναστασιάδη προχώρησε η Καίτη Κληρίδη, κόρη του ιστορικού ηγέτη της Δεξιάς, και πρώην προέδρου της Δημοκρατίας, Γλαύκου Κληρίδη.
Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, κατηγόρησε τον Νίκο Αναστασιάδη πως «αμαύρωσε τον ΔΗΣΥ με την διαφθορά της διακυβέρνησης του και τώρα προσπαθεί να διαιρέσει τον ΔΗΣΥ», υπογραμμίζοντας πως η «μεγαλύτερη απογοήτευση της ζωής της είναι ο Νίκος Αναστασιάδης».

Μάλιστα η η κα. Κληρίδη κατηγορεί ανοιχτά τον Νίκο Αναστασιάδη για προσωπική διαφθορά και «προώθηση του Νίκου Χριστοδουλίδη στην Προεδρία για να καλύψει τα νώτα του».

«Έκθρεψε τον Νίκο Χριστοδουλίδη με σκοπό να τον βγάλει πρόεδρο για να καλύψει τα νώτα του και να μη αποκαλυφθεί η προσωπική του ανάμειξη στην διαφθορά.
Δεν σεβάστηκε τον Γλαυκό Κληρίδη και τις αρχές και αξιές που πρεσβέβει. Δεν σεβάστηκε το κόμμα που τον ανάθρεψε και τον ανέδειξε».
Η κα Κληρίδη ταυτόχρονα, χαρακτηρίζει τον Νίκο Χριστοδουλίδη σαν Δούρειο Ίππο των Αναστασιάδη, Παπαδόπουλου, Σιζόπουλου, Κάρογιαν και Θεοχάρους.
«Σαν θυγατέρα του ιδρυτή και παντοτινή πυξίδα μας, Γλαύκου Κληρίδη, θερμή μου παράκληση προς ούλους τους πιστούς Συναγερμικούς που ψήφισαν τον αρχηγό και μαχητή του κόμματος μας Αβέρωφ Νεοφύτου, να μη ψηφήσουν τον δούρειο ίππο του Αναστασιάδη, Παπαδόπουλου, Σιζόπουλου, Κάρογιαν και Θεοχάρους».
Τέλος η  κα. Κληρίδη, εκφράζει την εμπιστοσύνη της στον Ανδρέα Μαυρογιάννη και καλεί τους πολίτες να τον ψηφίσουν.
«Ψηφίστε τον Ανδρέα Μαυρογιάννη. Ειναι καθαρός, προέρχεται απο οικογένεια αγωνιστών, είναι Πίτσιλος και φθάνει και μακρινός συγγενής του Γλαύκου Κληρίδη.
Καλή Ψήφο αύριο!»
Screenshot 2023 02 11 114102
Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy