Κ. Τσιούτης: «Μην επιτίθεστε στους ειδικούς με αφορμή πολιτικές αποφάσεις»

Σε ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα προχώρησε ο επικεφαλής της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής Κωνσταντίνος Τσιούτης, μετά και την ανακοίνωση των χαλαρώσεων στα περιοριστικά μέτρα από τον Υπουργό Υγείας.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσιούτης έγραψε χαρακτηριστικά «μην επιτίθεστε στους ειδικούς με αφορμή πολιτικές αποφάσεις», τονίζοντας παράλληλα πως θα αναλάβει πρωτοβουλία για να γίνουν τα σχολεία πιο ασφαλή για τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς.

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Τσιούτη:

«Μην επιτίθεστε στους ειδικούς με αφορμή πολιτικές αποφάσεις. Όπως έχουμε ξαναπεί, οι αποφάσεις γενικά, μπορεί να έχουν βάση κάποιες εκ των εισηγήσεων μας αλλά δεν είναι πάντα οι εισηγήσεις μας.

Για τα σχολεία, εμείς είμαστε εδώ, έτοιμοι να συνεργαστούμε και με τους εκπαιδευτικούς και με τους γονείς για να βοηθήσουμε και να κάνουμε τα σχολεία πιο ασφαλή για τα παιδιά και για τους δασκάλους και καθηγητές τους.

Ως επικεφαλής της ΣΕΕ αναλαμβάνω πρωτοβουλία την οποία θα μεταφέρω στην Κυβέρνηση, στον Υπουργό Υγείας και Υπουργό Παιδείας προσωπικά, ώστε να το μελετήσουμε με προσοχή και να δούμε πώς μπορούμε να εφαρμόσουμε πρωτόκολλα που να διασφαλίζουν όσο το δυνατό περισσότερο τη φυσική παρουσία των παιδιών στις τάξεις τους. Για να πετύχει όμως η προσπάθεια, απαιτείται η συνεργασία όλων».

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy