Καδής: Δεν υπάρχουν στο τραπέζι οι αποφάσεις της 4ης Ιουλίου

Η Κυβέρνηση είναι έτοιμη και ανοικτή σε οποιεσδήποτε νέες πρωτοβουλίες υπάρξουν για άρση του αδιεξόδου, δήλωσε ο Υπουργός Γεωργίας Κώστας Καδής, ως μέλος της διυπουργικής επιτροπής που έχει οριστεί για το θέμα.


Κατεβάστε το  Dialogos App
Apple | Android | HuaweiΟ κ. Καδής είπε ότι γίνονται διάφορες κρούσεις στο παρασκήνιο, αλλά δεν υπάρχει οτιδήποτε χειροπιαστό, προσθέτοντας ότι η υπουργική επιτροπή είναι έτοιμη να εξετάσει προτάσεις, χωρίς όμως να ξεφεύγει από το πλαίσιο που έθεσε η κυβέρνηση.

Αν έρθουν τέτοιες πρωτοβουλίες θα εξεταστούν με θετική διάθεση, είπε ο κ. Καδής, εκφράζοντας τη λύπη της Κυβέρνησης για την ταλαιπωρία των μαθητών και των οικογενειών τους από την απεργία των εκπαιδευτικών.

Κληθείς να πει αν η Κυβέρνηση είναι έτοιμη να αποσύρει τις αποφάσεις της της 4ης Ιουλίου, οι οποίες αποτέλεσαν και το έναυσμα για την αντίδραση των εκπαιδευτικών οργανώσεων, ο κ. Καδής είπε ότι δεν υπάρχει στο τραπέζι η συγκεκριμένη απόφαση, αφού ακολούθησαν άλλες αποφάσεις μετέπειτα, με συναντήληψη σε συγκεκριμένα ζητήματα με τις ίδιες της οργανώσεις των εκπαιδευτικών.

Σημείωσε επίσης ότι αν και δεν υπάρχει στο πρόγραμμα νέα συνάντηση με τον Γ. Εισαγγελέα, η κυβέρνηση είναι σε συνεχή επαφή με την Νομική Υπηρεσία.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.