Καφενείο «Χουζούρι» – Το μικρό καφενείο με τη «ροκ ψυχή» που μας γεμίζει στιγμές

Έλα στο Google News

Ένας χώρος γεμάτος χρώματα και φωνές, με πάντα φόντο μια διακόσμηση “συναυλιακή”.

Καφενείο «Χουζούρι»- Το μικρό καφενείο με τη «ροκ ψυχή» που μας γεμίζει στιγμές …

Και αν ακούς “καφενείο” μην το φοβάσαι, ειδικά αυτό στο οποίο θα ταξιδέψουμε αυτή τη Παρασκευή.

Ξεπηδάει σε ένα ήσυχο δρομάκι της πόλης της Λεμεσού και αντιπροσωπεύει την απόλυτη τάση των «μικρών σύγχρονων καφενείων». Διακόσμηση που αφήνει αίσθηση «συναυλιακή», μια έντονη αγάπη γενικότερα προς τη μουσική, καθώς κουβαλά μια ροκ ψυχή όπως και ο άνθρωπος πίσω από αυτό. Μετρά ήδη τη πρώτη του δεκαετία ζωής και μας καλεί να το γιορτάσουμε μαζί του με μια μουσική γιορτή. Ένας χώρος λοιπόν, όπου μαζεύει παρέες, γεμίζει χρώματα και φωνές, δημιουργώντας μοναδικές στιγμές σε ένα από τα τραπεζάκια του που απολαμβάνετε τον καφέ σας παρέα με ένα μουσικό συγκρότημα ή καλλιτέχνη της ελληνικής ροκ σκηνής.

Άλλωστε, δεν θα μπορούσε ο χαρακτήρας του να μην αφορά τη μουσική, καθώς έχει φιλοξενήσεις δεκάδες καλλιτέχνες από Κύπρο και Ελλάδα, καταθέτοντας με τη σειρά τους ένα κομμάτι της ψυχής τους στο κοινό που τους παρακολουθεί και σε αυτόν τον ζεστό χώρο.

Συνεπάγεται, πως το συγκεκριμένο καφενείο, ξεφεύγει από την παραδοσιακή έννοια του ορισμού αυτού και γίνεται ένας χώρος ανάπτυξης πολιτισμού και δημιουργίας.

Καλωσορίζω με μεγάλη μου χαρά τον Μενέλαο Χριστοδούλου εκ μέρους του Καφενείου «Χουζούρι» στη Λεμεσό.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.