‘Καφές με αγάπη’ του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ από την USB Bank και το προσωπικό της.

Η USB Bank, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς προς τον συνάνθρωπο μας και ως διαχρονικός υποστηρικτής του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ, διοργάνωσε και φιλοξένησε στους χώρους της Τράπεζας την εκδήλωση ‘Καφές με Αγάπη’ του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ στις 22/12/2016 και 3/4/2017.

Το προσωπικό και οι πελάτες της Τράπεζας αγκάλιασαν θερμά τις εκδηλώσεις αυτές, υποστηρίζοντας έμπρακτα το φιλανθρωπικό έργο του  ΠΑΣΥΚΑΦ.


Όλα τα έσοδα που συγκεντρώθηκαν έχουν δοθεί στον ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ για τη συνέχιση της δωρεάν προσφοράς των υπηρεσιών και των προγραμμάτων του παγκύπρια.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν 24ωρη Κατ’ Οίκον Νοσηλευτική Ανακουφιστική Φροντίδα, Ψυχοκοινωνική Στήριξη, Φυσικοθεραπεία, Κλινικές Λεμφοιδήματος, Μεταφορά Ασθενών, Κέντρα Επικοινωνίας και Δραστηριοποίησης Ασθενών, Προγράμματα Διακοπής του Καπνίσματος, Προγράμματα διαφώτισης για πρόληψη του καρκίνου.  Οι υπηρεσίες του ΠΑ.ΣΥ.ΚΑΦ εξυπηρετούν πέραν των 5000 ασθενών και μελών των οικογενειών τους κάθε χρόνο.

Η Τράπεζα και το προσωπικό της θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν έμπρακτα την εκδήλωση αυτή προγραμματίζοντας περαιτέρω εκδηλώσεις στους χώρους εργασίας και στα καταστήματα της USB Bank σε όλη την Κύπρο.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.