Και επίσημα η UEFA ανακοίνωσε την αναβολή των τελικών Champions League και Europa LeagueΤην επίσημη αναβολή των τελικών του Champions League και του Europa League, ανακοίνωσε χθες η UEFA, ως συνέχεια της απόφασης της 17ης Μαρτίου για αναβολή του Euro 2020 λόγω κορωνοϊού και στο πλαίσιο της προσπάθειας για ολοκλήρωση των εθνικών πρωταθλημάτων και των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

Σύμφωνα με τη χθεσινή ανακοίνωση της UEFA, ως αποτέλεσμα της κρίσης στην Ευρώπη με την εξάπλωση του κορωνοϊού COVID-19, οι τελικοί του UEFA Women’s Champions League, του UEFA Europa League και UEFA Champions League αναβάλλονται. 


Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν λήφθηκε απόφαση για τον καθορισμό νέων ημερομηνιών, σημειώνοντας πως η ομάδα εργασίας που ιδρύθηκε την περασμένη εβδομάδα κατά την τηλεδιάσκεψη όλων των ιθυνόντων του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, θα αναλύσει όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Η ομάδα, όπως επισημαίνει η UEFA, έχει ήδη ξεκινήσει να εξετάζει πιθανές ημερομηνίες, ενώ οι ανακοινώσεις θα γίνουν εν ευθέτω χρόνο.