Και η Μίντιλαντ το… βιολί της για Ακιντόλα!

Ακιντόλα εδώ, Ακιντόλα εκεί, πού είναι ο Ακιντόλα; Το νέο επεισόδιο στο σίριαλ που πρωταγωνιστεί ο Νιγηριανός περιφερειακός επιθετικός «προβλήθηκε» το απόγευμα της Πέμπτης από την Μίντιλαντ. Ενώ η Ομόνοια και το ΑΠΟΕΛ υπέβαλαν εδώ και καιρό επίσημη πρόταση για απόκτηση του Ακιντόλα, ο σύλλογος της Δανίας συνεχίζει το… βιολί του, καθώς ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής προπονείται με την ομάδα: «Παρότι δεν έχουμε νέα αποκτήματα έχουμε κάποια “νέα” πρόσωπα στις προπονήσεις. Ο Κραέβ, ο Ντέιβιντ Ακιντόλα και ο Μπρομάδο επέστρεψαν από δανεισμό και προπονούνται ξανά με την ομάδα», έγραψε η διοίκηση στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σάββατο (19:00) η Μίντιλαντ θα δώσει φιλικό αγώνα με την γαλλική Ρεμς και είναι πιθανό ο προπονητής Μπράιαν Μπρίσκε να δώσει χρόνο συμμετοχής ο Ακιντόλα, προκειμένου να τον αξιολογήσει και να διαπιστώσει κατά πόσο δικαιούται θέσης στο ρόστερ της ομάδας για τη νέα σεζόν. 


Υπενθυμίζουμε ότι η διοίκηση της Μίντιλαντ τοποθετήθηκε ουκ ολίγες φορές για τον 24χρονο Νιγηριανό και επεσήμανε ότι για να τον παραχωρήσει θα πρέπει να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Γιώργος Χατζηαντώνης