Καιρός: Βροχών συνέχεια τις επόμενες μέρες – Μέχρι και χιόνια στο Τρόοδος

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να επηρεάσει την περιοχή, από το βράδυ της Τρίτης μέχρι το βράδυ της Τετάρτης.

Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με ενδεχόμενο να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και αργότερα στα ανατολικά παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο περίοδοι με ηλιοφάνεια θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, αρχικά στα παράλια και σταδιακά και στις υπόλοιπες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, για να καταστούν το απόγευμα νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και στα προσήνεμα παράλια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό, στα ανατολικά και νότια παράλια, γύρω στους 23 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, αρχικά από τα δυτικά και σταδιακά και σε άλλες περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα προσήνεμα μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και στα δυτικά ταραγμένη.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασμένος και αναμένονται βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες, καθώς και χιόνια στα ψηλότερα ορεινά. Αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα καταστούν μεμονωμένα.

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι γενικά μερικώς συννεφιασμένος, ενώ τις πρώτες πρωινές ώρες πιθανό να πέσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος, κυρίως από ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει αισθητή πτώση την Τετάρτη, άνοδο την Πέμπτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.