Κακοκαιρία: Τρέχει για παροχή βοήθειας η Π.Υ. – Επίκεντρο η Λάρνακα με σχεδόν 90 κλήσεις

Η Επαρχία Λάρνακας δέχτηκε μέχρι στιγμής 90 (ενενήντα) κλήσεις για βοήθεια όπως σημειώνει σε ανάρτηση του στα ΜΚΔ ο Ανδρέας Κεττής.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας ενεργοποιήθηκαν η Πολιτική Άμυνα για βοήθεια με σύσταση ομάδων άντλησης ομβρίων υδάτων από υποστατικά ως επίσης και οι Δήμοι Λάρνακας, Αραδίππου για ανοίγματα οχετών όμβριων υδάτων.

Ο κ. Κεττής σημείωσε νωρίτερα τα εξής:

«Η Επαρχία Λάρνακας ενισχύεται από την ΕΜΑΚ με ακόμα ένα συνεργείο. Ήδη εργάζονται στην Λάρνακα 4 συνεργεία. Το πρόβλημα παρουσιάζεται στην ευρύτερη περιοχή της Λάρνακας και Αραδίππου. Η Π.Υ προβαίνει σε αριθμό αποπαγιδεύσεων επιβαινόντων σε οχήματα στα οποία εγκλωβίστηκαν ενώ βρίσκονταν εν κινήσει, ως επίσης και αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά. Ο ακριβής αριθμός θα ανακοινωθεί αργότερα. Επιπροσθετα η Επαρχία Λευκωσίας ανταποκρίθηκε σε (4) περιστατικά, η Λεμεσός σε (2) , η Πάφος (1), η Αμμόχωστος (2) και η ΕΜΑΚ (1). Όλες οι περιπτώσεις των εν λόγω Επαρχιών αφορούσαν αντλήσεις ομβρίων υδάτων από υποστατικά , ανοίγματα οχετών ομβρίων υδάτων και πτώσεις και μετακινήσεις δέντρων».

Δείτε βίντεο από την σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε περιοχές της Λάρνακας γύρω στη 1 το μεσημέρι:

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News


Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy