Σοκαριστικές είναι οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, με κακοποιημένο σκύλο που εντοπίστηκε νεκρός χθες στη Λεμεσό.

Οπως γράφει η ιστοσελίδα ΡΕΠΟΡΤΕΡ, ο σκύλος εντοπίστηκε σε κεντρικό δρόμο παρά τον κυκλικό κόμβο Πολεμιδιών και βάσει των πρώτων στοιχείων, φέρεται κακοποιήθηκε βάναυσα από αγνώστους, πριν βρει τραγικό θάνατο.

Για το φρικιαστικό περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία, η οποία επισκέφθηκε τη σκηνή και ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Η σορός του σκύλου μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Αγίου Ιωάννη στη Λεμεσό και σήμερα αναμένεται να γίνει νεκροψία στις κτηνιατρικές υπηρεσίες, που θα καταδείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Σύμφωνα με τα πρόσωπα που εντόπισαν τον άτυχο σκύλο πέραν από τις μεγάλες πληγές και την αποκοπή των ποδιών του, φέρει και καψίματα στο στόμα.

Φιλοζωικές οργανώσεις και πολίτες εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για το γεγονός και ζητούν επιτακτικά από τις αρχές την άμεση εξιχνίαση του άγριου εγκλήματος.

Μάλιστα ζητούν πληροφορίες από πολίτες που ίσως να γνωρίζουν κάτι για το περιστατικό, αφού ο σκύλος εντοπίστηκε χθες γύρω στις 11 το πρωί σε κεντρικό δρόμο.