Κάλεσμα ΠΟΓΟ για συμμετοχή σε εκδήλωσή διαμαρτυρίας κατά ΝΑΤΟ

???????????????????????????????????????

Το Γυναικείο Κίνημα ΠΟΓΟ, απευθύνεται στις γυναίκες και τις καλεί να παρευρεθούν στην εκδήλωση του Παγκυπρίου Συμβουλίου Ειρήνης (ΠΣΕ), που πραγματοποιείται ενόψει της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιουνίου στις Βρυξέλλες.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 13 Ιουνίου, ώρα 10:00 π.μ. στη Λάρνακα, στο χώρο όπου διεξάγονται έργα για να στεγάσει το CYCLOPS – Κέντρο Εκπαίδευσης για Θέματα Συνοριακής Ασφάλειας (Απέναντι από το κτίριο Πολιτικής Άμυνας, πλησίον από το πρώην “Κτήμα Μακένζυ”). Χώρος που επιλέχθηκε σκόπιμα,  ώστε να σταλεί το μήνυμα στη κυβέρνηση Αναστασιάδη πως με αυτές τις στρατιωτικές συνεργασίες μας δένει όλο και περισσότερο στο άρμα των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ, εμπλέκοντας μας την ίδια ώρα στους επικίνδυνους για τη χώρα μας ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, ενάντια σε φίλους λαούς της περιοχής.

Οι γυναίκες της Κύπρου, έχουν βιώσει με το χειρότερο τρόπο τα εγκλήματα του ΝΑΤΟ, μέσα από τα γραφεία του οποίου σχεδιάστηκε το δίδυμο έγκλημα του 1974 στη χώρα μας με τις τραγικές συνέπειες του να συνεχίζονται μέχρι σήμερα, γι’ αυτό  δεν μένουν απαθείς. Απαιτούμε τη διάλυση της δολοφονικής μηχανής του ΝΑΤΟ και τερματισμό όλων των στρατιωτικών συμφωνιών μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας – ΗΠΑ και άλλων ξένων δυνάμεων.

«Ούτε η Κύπρος στο ΝΑΤΟ – Ούτε το ΝΑΤΟ στην Κύπρο»

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.