Κάλεσμα στους πολίτες μαζικά να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, έκανε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ

Κάλεσμα στους πολίτες μαζικά να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, έκανε ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ, Μαρίνος Σιζόπουλος, σε δηλώσεις του μετά το πέρας της άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος, στο Γυμνάσιο Νεάπολης, Κέντρο Β΄, στη Λεμεσό.

«Καλώ όλους τους πολίτες μαζικά να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα γιατί σήμερα ακριβώς οι πολίτες αποφασίζουμε για το μέλλον μας και είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτή μας η απόφαση να γίνει με ψυχραιμία, με νηφαλιότητα και όχι με συναισθηματική φόρτιση, γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να καθορίσουμε το μέλλον της πατρίδας μας, το μέλλον του λαού μας, το μέλλον της νέας γενιάς», είπε.

Ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε, παράλληλα, ότι «από την επιλογή μας είναι πάρα πολύ σημαντικό να μην επιτρέψουμε, αν είναι δυνατόν, να επιστρέψουμε σε δύσκολες εποχές».

«Να μην επιστρέψουμε στην εποχή της φτωχοποίησης του λαού μας, των κοινωνικών παντοπωλείων και των συσσιτίων, της αυξημένης ανεργίας και της υποχρεωτικής μετανάστευσης των νέων μας στο εξωτερικό και να αγωνιστούμε παράλληλα να προστατεύσουμε τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού μας από τις βαριές κοινωνικές και οικονομικές συνέπειες που αντιμετωπίζουν λόγω της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης και κυρίως τα θέματα των άδικων εκποιήσεων. Να μην έχουμε άστεγους αλλά και κυρίως να προσφέρουμε ένα δίκτυ προστασίας προς όλους αυτούς που έχουν σήμερα πραγματικά ανάγκη», πρόσθεσε.

Google News icon Aκολουθήστε μας στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy