«Καλή δυναμική» για περαιτέρω αύξηση της ροής τουριστών από Γερμανία το 2023 καταγράφει η ΕΤΑΠ Πάφου

Επέστρεψε από τη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ του Βερολίνου αντιπροσωπεία της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, με τα μηνύματα να αναδεικνύουν την «καλή δυναμική» για περαιτέρω αύξηση της ροής τουριστών από τη Γερμανία το 2023

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ Πάφου, η αντιπροσωπεία της εταιρείας επέστρεψε σήμερα από το Βερολίνο μαζί με δεκάδες ξενοδόχους που μετείχαν στην αποστολή όπου έλαβε μέρος στη διεθνή τουριστική έκθεση ΙΤΒ βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα.

Η Πάφος, αναφέρει η ανακοίνωση, προωθήθηκε τόσο μέσα από τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Ευρωπαϊκής Πρωτεύουσας Έξυπνου Τουρισμού 2023 όσο και από το χώρο της Πάφου στο εκθεσιακό περίπτερο της Κύπρου.

Από την ενημέρωση που έτυχε η αντιπροσωπεία από το Υφυπουργείο Τουρισμού, την εταιρεία Hermes Airports και από συνεργάτες τουριστικούς πράκτορες, προκύπτει το συμπέρασμα ότι υπάρχει αρκετά καλή δυναμική για περαιτέρω αύξηση της ροής τουριστών από τη Γερμανία το 2023. Ταυτόχρονα, σημειώνει η ΕΤΑΠ, υπάρχει μεγάλο περιθώριο βελτίωσης της αεροπορικής συνδεσιμότητας Γερμανίας- Πάφου.

Η Γερμανία είναι μεγάλη αγορά και υψηλής προτεραιότητας χώρα για την Πάφο και την Κύπρο, καταλήγει η ανακοίνωση, η οποία μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην επέκταση χρονικά της τουριστικής περιόδου και να προσελκύσει επισκέπτες ολόχρονα.

Ακολουθήστε το dialogos.com.cy, στο Google News

Οι τελευταίες ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.