Καλοκαιρινός διαγωνισμός για τους κατόχους καρτών της Ελληνικής Τράπεζας

Αυτό το καλοκαίρι χρησιμοποιήστε την κάρτα σας για αγορές… και διεκδικείστε μετρητά!

Πλούσια δώρα, μέσω δύο καλοκαιρινών διαγωνισμών καρτών, μπορούν να διεκδικήσουν οι κάτοχοι καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.

Συγκεκριμένα, κάνοντας αγορές με κάρτες της Ελληνικής Τράπεζας από 15/07/21 – 31/08/21,  100 τυχεροί διεκδικούν από €500 ο κάθε ένας. Επιπρόσθετα, ψωνίζοντας σε επιχειρήσεις που συµµετέχουν στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε οι κάτοχοι καρτών εξασφαλίζουν δεκαπλάσιες (x10) συµµετοχές στην κλήρωση.

Επιπλέον, οι πελάτες που θα κατεβάσουν την εφαρμογή Mple Rewards στο κινητό τους, κάνουν εγγραφή και αγορά σε επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε, μπαίνουν αυτόματα σε μια ξεχωριστή κλήρωση όπου ένας (1) τυχερός θα κερδίσει το χρηματικό ποσό των €10.000. Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό βρίσκονται στη σελίδα της Ελληνικής Τράπεζας στο www.hellenicbank.com/summer.

Το Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε αποτελεί μια ακόμη καινοτόμα ενέργεια της Ελληνικής Τράπεζας, η οποία εστιάζει τις προσπάθειες της στη βελτίωση της εμπειρίας των πελατών της, συνεχίζοντας παράλληλα να επενδύει στην ψηφιοποίηση των υπηρεσιών της.

Στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης Καρτών Μπλε, συμμετέχουν περισσότερες από 60 επιχειρήσεις, ανάμεσα στις οποίες υπεραγορές, πρατήρια βενζίνης, DIY, εστιατόρια, καταστήματα ηλεκτρονικών ειδών και εμπορικά καταστήματα, σε πάνω από 300 σημεία πώλησης. Όλες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο Μπλε είναι διαθέσιμες στο Mple Rewards app και στον σύνδεσμο www.hellenicbank.com/mple.

Ενδεικτικά, στο πλαίσιο του Προγράμματος Επιβράβευσης Καρτών Μπλε συνεργάζονται με την Ελληνική Τράπεζα μεγάλες εταιρείες όπως τα καταστήματα Σκλαβενίτης, τα καταστήματα STEPHANIS, τα Beauty Line, τα Superhome Centre, το Leroy Merlin, τα πρατήρια Petrolina, Agip και Eni, οι αλυσίδες αρτοποιείων Σίγμα, Vienna και Σίφουνας και πολλές άλλες εταιρείες του λιανικού εμπορίου.

Δικαίωμα συμμετοχής στο Μπλε, το μοναδικό πρόγραμμα επιβράβευσης στην Κύπρο που προσφέρει επιστροφές χρημάτων και όχι βαθμών, έχουν όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών της Ελληνικής Τράπεζας.

Η εφαρμογή Mple Rewards είναι διαθέσιμη σε Google Play και App Store.

 

Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.
Ακολουθήστε μας και στο Google News.