«Καμίνι» η Κύπρος-Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η πρόβλεψη για επόμενες ημέρες


  • Καθημερινή ενημέρωση

    Κάθε πρωί η επικαιρότητα στο inbox σου.


Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος ωστόσο τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση, καθώς και τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, μετά την διάλυση της αραιής ομίχλης και της χαμηλής νέφωσης, ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος ενώ τις απογευματινές ώρες θα εμφανίζονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα νοτιοδυτικά μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη ενώ αργότερα θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 30 στα νότια και ανατολικά παράλια και γύρω στους 28 στα δυτικά και βόρεια παράλια καθώς και στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά αναμένεται χαμηλή νέφωση, καθώς και τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, για να καταστούν σύντομα κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με παροδικά αυξημένες νεφώσεις, αλλά τις νύκτες και νωρίς τα πρωινά αναμένεται τοπική χαμηλή νέφωση, καθώς και τοπική αραιή ομίχλη ή ομίχλη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Παρασκευή για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Το Σαββατοκύριακο δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή της θερμοκρασίας.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 38°C 20°C 19%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 34°C 18°C 35%
Λεμεσός: 29°C 17°C 52%
Αεροδρόμιο Πάφου: 27°C 18°C 74%
Φρέναρος: 32°C 19°C 28%
Πρόδρομος: 30°C 15°C 24%
Πόλις Χρυσοχούς: 29°C 20°C 66%
Ακολουθήστε μας στο Google News.
Eιδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο, όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy.