«Καμπάνα» εννιά ετών σε 31χρονο για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό το 2017Σε ποινή φυλάκισης εννέα χρόνων καταδίκασε σήμερα το Κακουργιοδικείο στη Λεμεσό 31χρονο, ο οποίος βρέθηκε ένοχος στην κατηγορία της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε, στις 2 Νοεμβρίου 2017, στην περιοχή της Επίχωσης, εναντίον δύο ατόμων 21 και 27 χρόνων (24 και 30 χρονών σήμερα).

Η απόπειρα φόνου διαπράχθηκε το βράδυ της 2ας Νοεμβρίου, όταν τα θύματα δέχθηκαν επίθεση από ομάδα πέντε προσώπων, με αποτέλεσμα ο πρώτος να τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιακή χώρα και ο δεύτερος να τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο, στο στέρνο και στη θωρακοκοιλιακή χώρα.

Μέλη της Αστυνομίας, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τους δύο τραυματίες, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού και έτυχαν νοσηλείας.

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης από το ΤΑΕ Λεμεσού, προέκυψε μαρτυρία εναντίον του 31χρονου, ο οποίος συνελήφθηκε από μέλη της Αστυνομίας στις 7 Σεπτεμβρίου 2018.

Ο 31χρονος βρέθηκε ένοχος από το Κακουργιοδικείο, το οποίο σήμερα ανακοίνωσε την ποινή φυλάκισης του για περίοδο εννέα χρόνων.