Καμπανάκι κινδύνου για κατάρρευση κέντρων αναψυχής

Καταδικασμένη σε αργό θάνατο με βάση τα δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία είναι η  βιομηχανία των κέντρων αναψυχής και εάν η Πολιτεία δεν ανταποκριθεί έγκαιρα και αποφασιστικά για αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, τότε οι συνέπειες για ολόκληρη την κυπριακή οικονομία θα είναι τεράστιες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΙΚΑ.

Στην ανακοίνωση εκφράζει την αποφασιστικότητα να πράξει ό,τι χρειαστεί, ώστε να μην επιτρέψει την κατάρρευση της βιομηχανίας κέντρων αναψυχής, προσθέτοντας πως σχετικό υπόμνημα επί τούτου απέστειλε σε βουλευτές με κοινοποίηση σε Γενικό Εισαγγελέα, Αστυνομία, Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης και Υφυπουργό Τουρισμού. Ανάμεσα σε άλλα, τίθενται επιτακτικά τα ζητήματα των ενοικίων, της αστυνόμευσης και των δυσβάσταχτων προστίμων, καθώς και των περιοριστικών μέτρων που γίνονται ακόμη πιο επώδυνα για τα κέντρα αναψυχής ενόψει χειμερινής περιόδου.

Όπως αναφέρεται το Δ.Σ. του ΠΑΣΙΚΑ θα εξετάσει μέτρα αντίδρασης αν διαπιστωθεί ότι η Πολιτεία δεν θα ανταποκριθεί αποφασιστικά στις δραματικές εκκλήσεις των ιδιοκτητών για ουσιαστική στήριξη και άμεση επίλυση των προβλημάτων που απειλούν το μέλλον των ιδίων και των οικογενειών τους.

Οι ειδήσεις από την Κύπρο και τον κόσμο και όλη η επικαιρότητα στο dialogos.com.cy. Ακολουθήστε μας και στο Google News